Kranbil

Vi servicerer med kranbil i Hillerød og omegn

Hillerød Lastbilcentral tilbyder mange forskellige ydelser

Hillerød Lastbilcentral i Hillerød udfører også opgaver med kranbil, med forskellige størrelse kraner, med grab, pallegaffel og løftekrog.

Opgaver med større kraner kan også arrangeres, og vi har stor erfaring i netop at arbejde med kranbil.


Overlad trygt din opgave til os

Hillerød Lastbilcentral i Hillerød har stor erfaring i alle slags transportopgaver, og flytning af store ting med kranbil er et af vores specialer. Tungt udstyr kan vi flytte og transportere på en tryg og effektiv måde, så intet bliver beskadiget undervejs. Vores veluddannede medarbejdere går aldrig på kompromis med kvaliteten i deres arbejde, det er din sikkerhed for et godt resultat.


Kunderne har talt

De forskellige tilbagemeldinger, vi modtager fra vores kunder løbende, viser, at Hillerød Lastbilcentral i Hillerød ved, hvad vi har med at gøre. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Gælder det f.eks. opgaver med kranbil, så har vi positive tilkendegivelser fra tidligere kunder, der kun har været tilfredse med vores service. Det samme gælder for flytteforretninger og andre opgaver vi udfører.
Tilfredse kunder er vores bedste varemærke.


Specialopgaver

Sidder du lige nu med en transportopgave, som du mener, vi kan løse, så tøv ikke med at ringe til os, hvad enten opgaven inkluderer kranbil eller ej. Skulle opgaven være af speciel karakter, så finder vi helt sikkert også en løsning, der kan passe til dig. Hillerød Lastbilcentral i Hillerød sætter en ære i at tilpasse vores løsninger til kundernes behov.