Affaldssortering

Affaldssortering i Hillerød

Hillerød Lastbilcentral er specialister i bl.a. affaldssortering

Danmark er det land i EU, der producerer mest affald pr. indbygger. Ved en affaldssortering kan vi være med til at værne om miljøet for vores efterkommere. Hillerød Lastbilcentral i Hillerød har gode løsninger på netop dette område.

For både firmaer og private tilbyder vi forskelligt udstyr, så affaldet på en nem og effektiv måde let kan sorteres og bortskaffes, og dermed bidrager du på længere sigt til et bedre miljø for os allesammen. Vi har egen affaldsknuser og egen godkendt omlasteplads, og bortskaffer dit affald helt uden gener for dig. Ring og hør nærmere om denne service.


transport af affald

Hillerød Lastbilcentral i Hillerød har speciale inden for f.eks. transport af affald og affaldssortering, og korrekt miljøhåndtering af alt affald, men også levering af grus, sten og mørtel er noget, vi er gode til.

Med vores moderne vognpark udfører vi alle opgaver hurtigt og effektivt, og altid til aftalte tid. Vores priser er desuden yderst rimelige, og vores veluddannede medarbejdere står på spring for at yde den bedste og mest professionelle kundeservice.


alle godkendelser er i orden

Hos Hillerød Lastbilcentral i Hillerød er alle godkendelser naturligvis i orden, for at vi kan udføre vores arbejde, og vi er således også godkendt til at miljøhåndtere farligt affald. Al transport og affaldssortering foretages på den mest hensigtsmæssige måde.

Du slipper for alt besværet, lad os udføre det, vi er bedst til.