Kranbil - Hillerød Lastbilcentral

Teamet tilbyder kranbil m.v. i Hillerød og omegn

Effektivt transportfirma - dygtige medarbejdere

Hillerød Lastbilcentral i Hillerød råder over et team af professionelle medarbejdere, der kun venter på også at udføre din opgave. Hvad enten det drejer sig om transportopgaver, arbejde med kranbil, håndtering af affald etc., så har vi i hvert enkelt tilfælde også en god løsning, der passer til dig.


Løbende opdatering

Hillerød Lastbilcentral i Hillerød træder til med kort varsel og løser alle presserende opgaver hurtigt, effektivt og altid til aftalt tid. Vi sørger for, at medarbejderne altid er opdateret med nyeste viden på området. Vores moderne vognpark med bl.a. kranbil kan med kort varsel løse enhver relateret opgave uden gener for dig.


Forsvarlig håndtering

Vores team sørger for, arbejdet altid udføres på forsvarlig vis. Derfor kan du også trygt overlade dine ejendele til os, hvis du f.eks. skal have flyttet dit gods, og det gælder både store og små ting. Husk vi udlejer også containere.


Ris eller ros

Skulle du have lyst til at kommentere en god eller dårlig oplevelse med Hillerød Lastbilcentral i Hillerød, så skriv eller ring endelig til os. Kun på den måde sikrer vi os hele tiden at være på forkant til at kunne yde den bedste service.